Meny

Euronics tjänster

Vi hjälper dig hela vägen

Euronics är en kedja för hemelektronik som finns i 31 länder i Europa. I Sverige består vi av 80 fackhandlare som erbjuder högkvalitativa produkter från ledande varumärken.

Hos Euronics träffar du människor med en stark passion för hemelektronik och stora kunskaper om den allra senaste tekniken. Vi är Europas största fackhandelskedja och kombinerar styrkan hos en stor inköpsgrupp med kompetensen och personligheten hos den lokala butiken på din ort. Vi finns där du finns!

Vi ger dig goda råd inför köpet

Trots alla jämförelsesajter om hemelektronik på internet kan det vara svårt att välja rätt produkt. Vänd dig till oss på Euronics för experthjälp. Våra butiker drivs av eldsjälar som ivrigt testar alla nyheter. Vi ger dig en professionell rekommendation som passar just dina behov.


Vi kör hem dina produkter

Vi hjälper dig att transportera hem dina nya produkter. Vi kör hem dem till dig, packar upp och tar med oss tomt emballage. Om du vill kan vi även ta hand om dina gamla hemelektronikprodukter för återvinning.Vi hjälper dig med installationen

Vi hjälper dig att montera, installera och koppla ihop dina nya produkter med dina gamla på ett optimalt sätt. Vi utbildar dig i hur dina nya produkter fungerar och ger dig gärna råd om ytterligare förbättringar av ditt digitala hem.

Vi ger dig support

Behöver du support för att komma i gång med din nya produkt? Hos oss får du hjälp med allt från att flytta värdefulla bilder från din gamla telefon till felsökning, servicehantering, reparation och eventuell reklamation av produkter.

Kontakta din lokala Euronics butik för mer information och priser kring hemleverans-, installations- och supporttjänster!